4 săptămâni de cinema în aer liber în București

Cinema-in-Aer-Liber-2020-bucuresti

Ediția a VIII-a a evenimentului Cinema în aer liber are loc pe Insula Artelor din Parcul Titan din București. Iubitorii de film vor avea ocazia de a viziona filme noi, dar și o retrospectiva a filmului francez, timp de 4 săptămâni, în perioada 18 august – 13 septembrie.

Intrarea la proiecții este liberă, în limita celor 200 de locuri amenajate în spațiul de eveniment.

Proiecțiile din prima săptămână încep de la ora 21:00, în săptămânile a doua și a treia de la 20:30, iar în ultima săptămână, filmele sunt programate să înceapă la ora 20:00.

Evenimentul aduce anul acesta pe marele ecran 21 de filme, dintre care 10 filme noi în Selecția oficială – program care în fiecare an reunește cele mai apreciate filme lansate în ultimul an, laureate la festivalurile de film de la Cannes, Berlin, Veneția sau la premiile Oscar, 10 filme îndrăgite în Retrospectiva Filmului Francez, selecție care adună titluri pe care publicul nu a avut ocazia să le urmărească pe marele ecran și un film clasic american, în închiderea evenimentului.

Informații pentru public:

  • Accesul spectatorilor în spațiul destinat evenimentului se face cu cel mult o oră înainte de începerea proiecțiilor cinematografice, după efectuarea triajului observațional și completarea tichetelor de acces;
  • Fiecare spectator are obligația de a ocupa un loc marcat din spațiul de eveniment;
  • Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe tot parcursul evenimentului, de la intrarea în spațiu până la părăsirea acestuia;
  • Accesul minorilor este permis numai la proiecțiile cinematografice cu acces general, și numai cu condiția ca aceștia să fie însoțiți de adulți;
  • În spațiul de eveniment, fumatul și consumul de băuturi alcoolice sunt interzise; este permis consumul de băuturi nonalcoolice, ambalate în recipiente individuale, cu capac, fără pai.

Mai multe detalii despre program și ce filme rulează pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului sau pe pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *