Cinemax și Cinemax 2, disponibile gratuit pe 10 și 11 septembrie

cinemax-relansare

Posturile tv Cinemax și Cinemax 2 s-au înnoit începând de ieri, 1 septembrie. Iar, pentru ca telespectatorii care nu sunt încă abonați la aceste canale tv să facă cunoștință cu schimbarea, în zilele de 10 și 11 septembrie, vor fi disponibile gratuit, fără abonament.

Fiecare dintre cele două canale Cinemax are linia sa distinctă de programe difuzate 24 de ore pe zi, fără pauze de publicitate și cu opțiunea de selectare a coloanei sonore în limba maghiară. De asemenea, sunt disponibile atât în varianta SD, cât și HD.

Filmele de public vor fi la Cinemax, iar producțiile independente și filmele clasice vor fi la Cinemax 2.

cinemax

Cinemax, postul cu filme de public, aduce titluri americane și internaționale aparținând tuturor genurilor – drame emoționante și comedii, aventură, filme horror, fantezie și SF. Telespectatorii vor putea urmări la Cinemax producții originale proprii, precum și alte seriale noi.
Prime time-ul fiecărei zi a săptămânii va avea un specific. Duminică vor fi cele mai importante premiere, sâmbăta va fi dedicată producțiilor originale Cinemax și serialelor noi, vineri va veni cu o selecție de producții clasice și filme horror.

cinemax2

Cinemax 2 va fi canalul filmelor de artă. Acesta se va axa pe producții internaționale independente, filme premiate, remarcate la festivaluri, titluri apreciate și seriale cult din toată lumea. Fiecare zi va oferi o perspectivă nouă: sâmbătă va aduce premiera cea mai importantă a săptămânii, duminica va fi dedicată filmelor internaționale, cinematografia lumii, luni vor fi titlurile de colecție, joi se vor difuza seriale premiate.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *