Concurs > Câștigă 2 invitații duble la proiecția Scurt/4: Istorii de inima neagră din Ploiești

scurt-pe-4-opinii

Scurt/4: Istorii de inima neagră este o nouă colecţie de scurtmetraje lansată săptămâna trecută în cinematografe.

Aceasta cuprinde filmele: O lume nouă (regia Luiza Pârvu, selecție oficială Festival de Brest 2014), Trece și prin perete (regia Radu Jude, mențiune specială Quinzaine des realisateurs – Cannes 2014), Kowalski (regia Andrei Crețulescu, Cel mai bun scurtmetraj – Zagreb Film Festival 2014) și Să mori de dragoste rănită (regia Iulia Rugină, Cel mai bun scurtmetraj românesc – TIFF 2014).

Miercuri, 3 decembrie, de la ora 19.00, la Cinema City, din AFI Ploiești, va avea loc o proiecţie specială în prezența unei părți a echipei: actorii Andi Vasluianu (Kowalski) – care cu această ocazie se reîntoarce în orașul natal -, Eugen Matei Lumezianu, Dragoș Sora (Să mori de dragoste rănită), regizoarea Iulia Rugină și scenarista și producătoarea Oana Răsuceanu (Să mori de dragoste rănită).

Cu ocazia aceasta, oferim două invitaţii duble la proiecția filmului Scurt/4: Istorii de inima neagră din Ploiești.

Pentru a intra în concurs, nu trebuie decât să lași un comentariu (aici sau la postarea de pe Facebook) în care să ne spui un scurtmetraj românesc care ți-a plăcut.

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri dimineață, pe pagina noastră de Facebook.

6 comentarii la „Concurs > Câștigă 2 invitații duble la proiecția Scurt/4: Istorii de inima neagră din Ploiești”

  1. „Teza pe doua randuri” :D L-am vazut cand inca nu terminasem liceul.. Nu cred ca am mai ras in timp ce eram trista de atunci…

  2. uhh, ce-as mai veni ! Dar maine seara la ora aia am sa fiu la sala, ii acord prioritate 0 fiindca am absentat de mult timp si organismul meu se resimte.
    Ce mi-ar placea insa mie cu adevarat ar fi sa particip in vreun an la seara de Gala a TIFF, parca e prin luna mai daca imi amintesc eu corect. Poate anul asta …

Comentariile sunt închise.