Concurs > Câștigă 3 invitații duble la O poveste de dragoste, Lindenfeld

concurs-Lindenfeld

O poveste de dragoste, Lindenfeld, noul film al lui Radu Gabrea, va avea premiera vineri, 20 iunie. Cu această ocazie, avem pentru voi trei invitații duble, pe care le puteți câștiga dacă răspundeți la întrebarea de mai jos.

Mai întâi, însă, câteva detalii despre film.

Scenariul, bazat pe romanul Lindenfeld, al scriitorului Ioan. T. Morar, repovestit de scriitorii Lucian Dan Teodorovici şi Florin Lăzărescu, poartă semnătura lui Adrian Lustig, cel care s-a mai ocupat și de alte filme, precum: Funeralii fericite, Puzzle, Minte-mă frumos, Ultimul corupt din România, Poker sau Nunta mută.

Din distribuție, fac parte: Victor Rebengiuc, Victoria Cociaş, Mircea Diaconu, Ion Caramitru.

Trailer O poveste de dragoste, Lindenfeld

Sinopsis
În Frankfurt-ul anului 2005, Ulrich (Ully) Winkler, preşedintele unei mari companii (personaj principal interpretat de Victor Rebengiuc, aflat la prima colaborare cu Radu Gabrea), vede la televizor un reportaj despre un fost sat săsesc din Banat. Acesta este Lindenfeld, în care Ullie se născuse şi trăise până în 1945.

În prezentul acţiunii, la şase decenii după ce a fugit în Germania şi a început să facă avere, străduindu-se să-şi şteargă din memorie legăturile sale cu România, Ullie este puternic marcat de imaginile văzute, aşa că decide ca împreună cu Boris, vechiul său servitor şi prieten credincios, să plece în secret la Lindenfeld. Acolo o regăseşte pe Helga, iubita sa din cruda tinereţe (interpretată la maturitate de Victoria Cociaş).
Ceea ce urmează, este o poveste dulce-amară, plină de nostalgie, candoare și momente tragicomice.

Lasă un comentariu în care să menționezi trei orașe în care va rula filmul O poveste de dragoste, Lindenfeld și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble scoase la concurs. Invitațiile sunt valabile începând cu săptămâna viitoare, la cinema Studio și NCRR din București.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și anunțați pe pagina noastră de Facebook, duminică, 22 iunie.

Mai multe detalii despre film cât și orașele în care va rula pot fi găsite pe site-ul oficial.

Foto: Adi Marineci

19 comentarii la „Concurs > Câștigă 3 invitații duble la O poveste de dragoste, Lindenfeld”

Comentariile sunt închise.