Concurs > Câștigă două invitații duble la The Amazing Spider Man 2

amazing-spiderman-concurs

Astăzi, 2 mai, are premiera The Amazing Spider-Man 2, cel de-al cincilea film din seria Spider-Man și al doilea din noua serie regizată de Marc Webb. Cu această ocazie, împreună cu CinemaPRO, te invităm la concurs. Premiile sunt două invitații duble la The Amazing Spider-Man 2.

Scenariul a fost scris de Alex Kurtzman, Jeff Pinkner și Roberto Orci, iar din distribuție fac parte Andrew Garfield, Emma Stone, Dane DeHaan, Jamie Foxx.

Trailer The Amazing Spider-Man 2

Sinopsis The Amazing Spider-Man 2
La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker îşi duce în continuare viaţa liniştită în oraş, fără ca nimeni să ştie că el este justiţiarul care îi apără de răufăcători.

Însă, în peisaj apare Electro, cel care vrea puterea pentru el, care doreşte să supună New York-ul. Mult timp marginalizat şi singur, complet obsedat de Omul-Păianjen, acesta doreşte din tot sufletul să aibă şi el parte de faimă.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este posterul tău preferat dintre cele de mai jos (sunt 6 postere; este suficient să menționezi al câtelea este preferatul tău).

Invitațiile sunt valabile în perioada 5-8 mai, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați duminică, 4 mai, pe pagina noastră de Facebook.

24 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la The Amazing Spider Man 2”

  1. Preferatul meu, de fapt cel care cred ca se potriveste cel mai bine filmului, dupa ce l-am vazut, este posterul cu nr. 6.

  2. Primul poster îmi place cel mai mult. E misterios şi nu ştii exact la ce să te aştepţi de la acţiune; mai ales pentru că nu îţi arată cu cine se va lupta Spider-Man. :D

  3. Imi place ultimul poster. Cred ca Gwen (Emma Stone) e unul din persoanjele cheie din acest sequel si astept sa vad cum evolueaza relatia ei cu Peter. Chiar daca e un poster care va fi folosit doar in anumite locatii, imi place foarte mult.

Comentariile sunt închise.