Concurs > Câștigă două invitații duble la American Hustle

Unul dintre filmele care se vor lansa săptămâna aceasta este American Hustle. Proaspăt câștigător la trei categorii la Globurile de Aur, inclusiv la categoria cel mai bun film de comedie sau musical, noul film regizat de David O. Russell este și principalul contracandidat al lui 12 Years a Slave la premiile Oscar.

Scenariul a fost scris de Eric Warren Singer şi David O. Russell, iar din distribuție fac parte: Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence, Louis C.K., Michael Peña şi Alessandro Nivola.

Împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la American Hustle. Însă, mai multe detalii după trailer.

Trailer American Hustle

Sinopsis American Hustle
American Hustle/Ţeapă în stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase. Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, care se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu.

Invitațiile sunt valabile în perioada 20-23 ianuarie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 17 ianuarie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu în care să ne spui care ce film din 2014 așptepți cu nerăbdare.

O listă cu o parte dintre filmele care se vor lansa anul acesta o găsești aici.

44 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la American Hustle”

Comentariile sunt închise.