Concurs > Câștigă două invitații duble la Captain America: The Winter Soldier

concurs-captain-america

Captain America: The Winter Soldier va avea premiera vineri, 4 martie, iar împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la acest film.

Regizat de Anthony Russo și Joe Russo, după un scenariu scris de Christopher Markus și Stephen McFeely, Captain America: The Winter Soldier este primul film al celor de la Marvel care va avea premiera anul acesta.

Chris Evans revine în rolul Căpitanului America, alături de el mai apărând, printre alții, Anthony Mackie, Samuel Jackson și Scarlet Johansson.

Trailer Captain America: The Winter Soldier

Sinopsis Captain America: The Winter Soldier
După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii îngheţat în veşnicele zăpezi ale Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să dezlege iţele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este posterul tău preferat dintre cele de mai jos (sunt 6 postere; este suficient să menționezi al câtelea este preferatul tău).

Invitațiile sunt valabile în perioada 7-10 aprilie, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați sâmbătă, 5 aprilie, pe pagina noastră de Facebook.

38 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Captain America: The Winter Soldier”

Comentariile sunt închise.