6
12 august 2013
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații duble la Elysium


După District 9, Neill Blomkamp revine cu un nou film: Elysium, pentru care a scris și scenariul. Iar împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la Elysium. Nu trebuie decât să participați la sondajul de mai jos.

Din distribuție fac parte: Matt Damon, Jodie Foster, Alice Braga, William Fichtner, Talisa Soto, Carly Pope, Diego Luna.
Lansat în SUA, în weekendul trecut, Elysium a ocupat prima poziție la box office, cu încasări totale de peste 30 de milioane de dolari.

Trailer Elysium

Sinopsis Elysium

Suntem in 2159, iar acum omenirea este impartita in doua clase sociale: cei extrem de bogati, care traiesc lipsiti de griji pe statia spatiala Elysium, si restul lumii, prizonieri pe un Pamant supra-populat, cu resursele naturale epuizate.

Strans cu usa din cauza trecutului sau, ghinionistul Max (Matt Damon) accepta o misiune iesita din comun care, daca va avea succes, i-ar salva nu doar viata, ci ar aduce egalitate intre cele doua lumi atat de diferite.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 19 – 22 august, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 16 august, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=12]

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de