Concurs > Câștigă două invitații duble la Fast & Furious 6

Fast & Furious 6 se va lansa în România vineri, 24 mai. În ceea ce privește concurența, se pare că niciuna dintre celelalte premiere (Hannah Arendt și Puzzle) nu constituie o amenințare. Însă îi va avea de înfruntat pe Iron Man 3, care încă mai câștigă suficient de bine, sau pe recent-lansatele Star Trek Into Darkness și The Great Gatsby.

Împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații pentru două persoane la Fast & Furious 6 dacă lăsați un comentariu cu răspunsul vostru la întrebarea de mai jos.

Până la întrebare, haideți să vă spun câte ceva despre cea de-a șasea parte a francizei Fast & Furious.

Bazat pe personajele create de Gary Scott Thompson, cu un scenariu scris de Chris Morgan și cu Justin Lin, ca regizor, Fast & Furious 6 îi are în distribuție pe Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Chris “Ludacris” Bridges, Luke Evans, Elsa Pataky și Gina Carano.

Trailer Fast & Furious 6

Sinopsis:
De când Dom (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internaţioanlă, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noştri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniştiţi din acei bani, sunt acum nemulţumiţi şi simt că le lispeşte ceva.

Hobbs (Dwayne Johnson) a pus ochii pe o grupare formată din şoferi ucigaşi-mercenari care răspândesc teroarea prin 12 oraşe ale lumii, condusă de un geniu diabolic (Luke Evans), a cărui mână dreaptă este nimeni alta decât cea care a fost iubirea lui Dom, şi pe care acum o crede moartă – Letty (Michelle Rodriguez). Singura modalitate ca să-i oprească e să fie mai tari decât ei, aşa că Hobbs îi cere lui Dom să-şi strângă echipa la Londra. Plata? Să fie iertaţi, ca să poată să se întoarcă şi ei liniştiţi acasă ca să se reunească cu familiile lor.

Întrebare

Cât crezi că va câștiga (aproximativ) Fast & Furious 6 în primul weekend în România? (Ca idee, iată rezultatele la box office din 10 – 12 mai 2013).

Invitațiile sunt valabile în perioada 27-30 mai, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 24 mai, pe pagina noastră de Facebook.

27 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Fast & Furious 6”

Comentariile sunt închise.