Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul 300: Rise of an Empire

300: Rise of an Empire / 300: Ascensiunea unui imperiu va avea premiera în România vineri, 7 martie. Împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la acest film.

Regizat de Noam Murro, aflat la cel de-al doilea său film, după comedia Smart People din 2008, și scris de Kurt Johnstad și Zack Snyder, 300: Rise of an Empire îi are în distribuție pe Sullivan Stapleton, Rodrigo Santoro, Eva Green.

Trailer 300: Rise of an Empire

Sinopsis 300: Rise of an Empire

După colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continuă în forţă consolidarea puterii imperiului persan, urmărind nemilos expansiunea teritoriului său şi dezvoltarea unei armate invincibile.
Cu o flotă impresionantă condusă de răzbunătoarea Artemesia, Xerxes îşi concentrează toată puterea pentru a-l opri pe generalul Themistocle care doreşte să unifice toate teritoriile greceşti.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este posterul tău preferat dintre cele de mai jos (sunt 8 postere; este suficient să menționezi al câtelea este preferatul tău).

[nggallery id=”12″]

Invitațiile sunt valabile în perioada 10-13 martie, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 7 martie, pe pagina noastră de Facebook.

30 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul 300: Rise of an Empire”

Comentariile sunt închise.