Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Funeralii fericite

Horaţiu Mălăele revine săptămâna aceasta pe ecrane, cu Funeralii fericite, cel de-al doilea film care îl găsește în postura de regizor. Primul film pe care l-a regizat este Nuntă mută și a apărut în 2008. Și de data aceasta, îl are alături, ca scenarist, pe Adrian Lustig.

Împreună cu CinemaPRO, scoatem la concurs două invitații duble la Funeralii fericite, noul film al lui Horaţiu Mălăele, care va apărea în cinematografe vineri, 7 iunie.

Înainte de a pune și întrebarea, iată trailerul filmului.

Trailerul filmului Funeralii fericite

Din distribuție fac parte Horaţiu Malaele, Igor Caras-Romanov, Mihai Gruia Sandu, Crina Semciuc, Dorina Lazăr, Alexandru Bindea, Antoaneta Zaharia, Florin Zamfirescu.

Iată și cum arată sinopsisul:
Într-un cartier periferic din Bucureşti, imigranţii îşi îneacă amarul în cârciuma lui Samir: „La imigrantul fericit”. La o masă, trei prieteni au pierdut şirul paharelor. Ei sunt: Lionel – un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii, Kiril – un bulgar contrabandist de mică anvergură şi Igor – un rus fără permis de şedere în România, care lucrează la negru ca instalator. Presaţi de iminenţa raziei duminicale pe care o face la oră fixă agentul Porumbel, cei trei o şterg rapid din cârciumă împreună cu ceilalţi clienţi.

Ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Aceasta le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

De aici începe distracţia…

Întrebare

Probabil că ai observat că de ieri avem un nou design. Lasă-ne un comentariu în care să ne spui ce crezi c-am mai putea îmbunătăți la noul design și intri în cursa pentru cele două invitații duble la Funeralii fericite.

Invitațiile sunt valabile în perioada 10-13 iunie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 7 iunie, pe pagina noastră de Facebook.

18 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Funeralii fericite”

 1. Iustina Istrate

  Sunt de parere ca ar mai trebui adaugata o rubrica cu programele in cinematografele din Bucuresti :)

 2. Felicitari pt noul look :). eu sunt de parere ca noul design este destul de ok si nu ar mai trebuie schimmbat. si sunt foarte multumit in special ca ati introdus login cu contul de facebook.:D

 3. Noul look e „easy on the eyes”, deci e ok in my book. :) Nu pot spune ca as schimba ceva…Poate adaugate niste top-uri (ex. Top 50 Filme Horror ).

 4. Arata bine noul design si e usor de navigat prin site. Mi-ar placea o rubrica permanenta de „Cronica de filme”. Si poate si un forum de discutii…

 5. Arata fb bine ca design si e usor de navigat si este mult mai bine asa felicitari nu cred k mai trebuie schimbat nimika

 6. Felicitarii pt noul design arata fb bine asa si e mult mai usor de navigat felicitari

 7. Arata bine noul site cu concursuri al siteului dvs felicitari ma bucur ca ati mai facut mici schimbari

 8. Ce pot sa zic mati surprins imi place mai mult acum nou site cu concursuri de pe pagina dvs nu cred ca ar mai trebui sa schimbati nimic deoarece e foarte cool asa it’s very funny like

 9. Nu am cuvinte sa spun ca arata mai misto akuma aceasta pagina de concurs se navigheaza mult mai usor si las la aprecierea altora daca mai trebuie sa schimbati ceva laea felicitari

 10. Foarte util noul design, daca ar fi sa schimb ceva, as vrea ca CinemaMetrul sa ma „urmareasca” peste tot, precum tab-ul de Like/Tweet/Pin etc din stanga.
  CinemaMetrul e cea mai importanta parte a site-ului, dar m-as multumi cu orice in partea dreapta, doar sa nu mai fie albul ala imaculat cand navighezi spre comentarii.
  Nu de alta, dar ma duce cu gandul la rufe si la masina de spalat:)

Comentariile sunt închise.