Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Malavita

Concursul de săptămâna aceasta, organizat împreună cu CinemaPRO, are ca premiu două invitații duble la filmul Malavita, care va fi prezent în cinematografe începând cu 11 octombrie.

Malavita este regizat de Luc Besson, după un scenariu scris de Tonino Benacquista, Luc Besson și Michael Caleo. Iar din distribuție fac parte Robert de Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Dianna Agron.

Pentru a intra în concurs, nu trebuie decât să participați la sondajul de mai jos.

Trailer Malavita

Sinopsis

Un fost șef mafiot și familia sa se mută într-un orășel liniștit din Franța, în cadrul programului de protecție a martorilor, după ce acesta i-a turnat pe partenerii săi de afaceri.

În ciuda eforturilor agentului Stansfield (Tommy Lee Jones), care face tot posibilul să îi țină în frâu pe membrii familiei, Fred Blake (Robert De Niro), soția sa Maggie (Michelle Pfeiffer) și cei doi copii ai lor, Belle (Dianna Agron) și Warren (John D’Leo), nu se pot abține să nu recurgă la vechile lor metode de a-și rezolva problemele, ca-n ”familie”. Astfel că, foarte curând, se instalează haosul, mai ales că Mafia se află pe urmele familiei lui Fred, iar membrii familiei își reglează conturile în cele mai neobișnuite moduri.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 14-17 octombrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 11 octombrie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=18]

3 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Malavita”

  1. nu particip la concurs (si fiindca nu-mi plac filmele lui Luc) , dar asta totusi imi atrage atentia pur si simplu datorita lui Michelle, fiindca nu o prea vad intr-un astfel de rol. Plus ca mi-e dor de un film cu ea. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *