9
17 iunie 2013
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Man of Steel


Man of Steel, poate cel mai așteptat film al acestei veri, se va lansa în acest weekend și în România. Împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la Man of Steel. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți este să participați la sondajul de mai jos.

Mai întâi, însă, iată câteva informații despre noul film cu Superman.
Regizat de Zack Snyder, cel care a mai făcut și 300 sau Watchmen, Man of Steel îi are în distribuție pe Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Kevin Costner, Michael Shannon, Antje Traue, Ayelet Zurer, Russell Crowe, iar, printre producători, se află și Christopher Nolan.

Trailer Man of Steel

De data aceasta, Henry Cavill (cunoscut din filme precum Immortals sau din serialul The Tudors) este Superman, iar Amy Adams (The Fighter) apare în rolul jurnalistei Lois Lane.

Sinopsis-ul sună cam așa: un tânăr află că are puteri supranaturale și că nu este de pe Pământ. Astfel, încearcă să descopere de unde este și de ce a fost trimis aici. Dar eroul din trebuie să iasă la lumină pentru a salva omenirea și, în cele din urmă, să devină un simbol al speranței pentru întreaga lume.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 24-27 iunie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 21 iunie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat pentru a vota)

[poll id=”4″]

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de