Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Noah

UPDATE: Invitațiile sunt valabile în perioada 31 martie – 3 aprilie.

Noah, cel mai nou film al lui Darren Aronofsky, se va lansa în România pe 28 martie, iar împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la acest film.

Scenariul este scris de către Darren Aronofsky și Ari Handel. Despre precedentele filme ale lui Aronofsky este imposibil să nu fi auzit: a început cu Pi, în 1998, a continuat cu Requiem for a Dream, în 2000, The Fountain, în 2006, apoi, The Wrestler, în 2008, iar în urmă cu patru ani apărea Black Swan.

Din distribuție fac parte Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Anthony Hopkins și Logan Lerman.

Trailer Noah

Sinopsis Noah

E o lume lipsită de speranţă. Ploile nu mai udă ţărâna cotropită de atâtea ori de hoarde barbare, iar aceasta nu mai rodeşte. Înconjurat de cruzime şi abuzuri, Noe este un om de ispravă. Luptător experimentat, mag şi vindecător, nu îşi doreşte decât să trăiască în pace alături de familia sa. Cu toate acestea, în fiecare noapte în visele sale apare un potop fără de sfârşit. Să fie semn că lumea se va sfârşi? Treptat, Noe înţelege ca Marele Creator are de gând să pedepsească omenirea şi să-i ucidă semenii până la unul. Doar Noe are şansa de a face viaţa să prospere pe faţa Pământului.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este filmul preferat dintre cele regizate de Darren Aronofsky.

Invitațiile sunt valabile în perioada 24-27 martie, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați sâmbătă, 22 martie, pe pagina noastră de Facebook.

38 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Noah”

Comentariile sunt închise.