Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Non Stop

Non Stop, un film de Jaume Collet-Serra, va avea premiera în România în acest weekend. Împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la acest film.

Scenariul a fost scris de John W. Richardson, Christopher Roach și Ryan Engle, iar din distribuție fac parte Liam Neeson, Julianne Moore, Anson Mount, Lupita Nyong’o, Scoot McNairy.

Trailer Non Stop

Sinopsis Non Stop

În timpul unui zbor transatlantic New York – Londra, ofiţerul de zbor Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje criptate prin care este instruit să convingă linia aeriană să transfere 150 de milioane de dolari într-un cont secret. În caz contrar, un pasager din avion va fi omorât la fiecare 20 de minute.
Cu un spaţiu de desfăşurare limitat, un inamic necunoscut şi multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât şi propria reputaţie.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este filmul tău preferat cu Liam Neeson.

Invitațiile sunt valabile în perioada 3-6 martie, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 28 februarie, pe pagina noastră de Facebook.

31 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Non Stop”

Comentariile sunt închise.