Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Prisoners

Dacă nu aţi văzut Incendies, poate ar fi bine să o faceţi cât mai repede, pentru că săptămâna aceasta, mai exact, vineri, 18 octombrie, se va lansa un nou film regizat de canadianul Denis Villeneuve: Prisoners. Iar împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la acest film.

Prisoners este realizat după un scenariu scris de Aaron Guzikowski (care mai are în portofoliu Contraband, de anul trecut), în timp ce distribuția este alcătuită din Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Paul Dano, Melissa Leo, Maria Bello.

Pentru a intra în concurs, nu trebuie decât să participați la sondajul de mai jos.

Trailer Prisoners

Sinopsis Prisoners:

Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani a fost răpită, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat.

Timpul trece, şansele de supravieţuire ale micuţei scad, iar poliţia nu are o pistă clară. Aşadar, Dover decide să acţioneze de unul singur.

Iată și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 21-24 octombrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 18 octombrie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=19]

5 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Prisoners”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *