Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Runner Runner

Săptămâna aceasta se lansează filmul Runner Runner (2013), distribuit de Odeon Film, în care în rolurile principale sunt , , .

Iar, împreună cu CinemaPRO, te invităm la un concurs care are ca premii două invitații duble la filmul regizat de . Căștigătorii vor fi aleși dintre participanții la sondajul de mai jos.

Trailer Runner Runner

http://youtu.be/6S1Z8d2eLP0

Sinopsis Runner Runner:

În centrul atenţiei este Richie (Justin Timberlake), un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare. Când se consideră înşelat, îl confruntă în Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block (Affleck). Richie se lasă vrăjit de promisiunile financiare ale lui Block şi de exotica lume în care trăieşte acesta şi acceptă să lucreze pentru el, dar nu va trece mult până va ajunge să regrete decizia.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 30 septembrie-03 octombrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 27 septembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=17]

5 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Runner Runner”

  1. Pentru a vă putea lua în considerare la tragerea la sorți, vă rugăm să participați la sondajul de mai sus, bifând alegerea dorită.

  2. Din pacate nu mai am acces la acest sondaj,nu mai pot bifa,vota sau ceva de genul si asa ca,chiar daca te superi :D,voi comenta aici :) …
    Pana sa vad Argo,care apropo,este favoritul meu,credeam ca toate filmele cu Ben Affleck sunt misto si ca interpretarea lui este una extraordinara,dar cand am vazut Argo,mi-am spus: Omg,omul asta este foarte talentat!
    A jucat impecabil in acest film! Nota 10 actorului,regizorului,filmului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *