10 aprilie 2014
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Sabotage

concurs-sabotage
concurs-sabotage

Arnold Schwarzenegger revine pe marile ecrane în filmul Sabotage, care va avea premiera vineri, 11 aprilie. Iar cu această ocazie, împreună cu CinemaPRO, scoatem la concurs două invitații duble la Sabotage.

Scris și regizat de David Ayer, după un scenariu original de Skip Woods, thrillerul Sabotage îi are în distribuție pe Arnold Schwarzenegger, Olivia Williams, Mireille Enos, Sam Worthington, Harold Perrineau, Terrence Howard, Joe Manganiello, Max Martini, Josh Holloway şi Kevin Vance.

Trailer Sabotage

Sinopsis Sabotage
John Breacher (Arnold Schwarzenegger) își conduce echipa într-o misiune foarte periculoasă într-una din ascunzătorile unui important cartel de droguri din orașul american Atlanta. Echipa sosește la locul cu pricina, iar membrii echipei, Monster (Sam Worthington), Sugar (Terrence Howard), Neck (Josh Holloway), Pyro (Max Martini), Tripod (Kevin Vance), Grinder (Joe Manganiello) și Smoke (Mark Schlegel) conduși de Breacher, iau cu asalt clădirea.

Lizzy (Mireille Enos) conduce echipa până într-o încăpere unde se află 200 de milioane de dolari, bani gheață. Unul dintre membrii echipei este ucis în misiune, dar ceilalți reușesc să ascundă 10 milioane de dolari în canalizarea de sub clădire, incendiind apoi restul banilor.

După șase luni de la respectiva misiune, echipa este investigată de Departamentul Intern. Atunci când investigatorii nu reușesc să dovedească nicio neregulă, Breacher primește undă verde să aducă echipa înapoi pe teren. Toți cei implicați cred că secretul lor este în siguranță și abia așteaptă să-și încaseze partea. Însă planurile lor sunt complet date peste cap când cineva începe să îi elimine unul câte unul.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este filmul tău preferat Arnold Schwarzenegger.

Invitațiile sunt valabile în perioada 14-17 aprilie, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați sâmbătă, 12 aprilie, pe pagina noastră de Facebook.

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de