Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Sunt o babă comunistă

Regizorul Stere Gulea revine după patru ani cu un nou film. Sunt o babă comunistă va avea premiera vineri, 23 august, și, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la acesta. Nu trebuie decât să participați la sondajul de mai jos.

Sunt o babă comunistă este o adaptare după cartea cu același titlu scrisă de Dan Lungu, scenariul aparținând unei echipe formată din Stere Gulea, Vera Ion și Lucian Dan Teodorovici.

Din distribuție fac parte: Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea, Ana Ularu, Patricia Posluşnic, Collin Blair, Coca Bloos, Mihai Gruia Sandu.

Trailer Sunt o babă comunistă

Sinopsis Sunt o babă comunistă:
Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Statele Unite, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă. Părinţii fetei află că tânărul cuplu trece prin probleme financiare grave, aşa că sunt dispuşi la orice sacrificiu pentru ca viitoare familie a fiicei lor să nu ducă lipsă de nimic.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 26 – 29 august, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 23 august, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=13]

3 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul Sunt o babă comunistă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *