Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul The Big Wedding

Una dintre premierele acestei săptămâni va fi comedia romantică The Big Wedding, iar, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații pentru două persoane la acest film.

Dar până să spun care este întrebarea la care trebuie să răspundeți pentru a intra în concurs, iată câteva detalii despre The Big Wedding.

Scris și regizat de către Justin Zackham (cel care a scris și scenariul la The Bucket List), filmul adus în România de MediaPro Distribution îi are printre protagoniști pe Robert de Niro, Susan Sarandon, Diane Keaton, Topher Grace, Katherine Heigl, Ben Barnes, Amanda Seyfried și Robin Williams.

Trailer The Big Wedding / Nuntă cu peripeţii

Sinopsis The Big Wedding:
Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin (Robert De Niro și Diane Keaton) sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care, la nunta fiului lor adoptiv, decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment.
Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

Întrebare:

Ce comedii romantice se numără printre favoritele tale?

Invitațiile sunt valabile în perioada 13-16 mai, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 10 mai, pe pagina noastră de Facebook.

37 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul The Big Wedding”

 1. Unele din comediile romantice care imi plac si se numara printre favoritele mele sunt: Life as We Know It ,Silver Linings Playbook,Minte-mă frumos,Safe Haven,Hope Springs,Midnight in Paris,Crazy, Stupid, Love.
  Toate sunt filme tari si merita vazute toate mai ales impreuna cu iubitul.

 2. Silver Linings Playbook, Holiday, As good as it gets, The naked truth, How to loose a guy in 10 days

 3. Dobrescu Diana

  Bineinteles seria Meet the fockers si Meet the parents,
  Police Academy,Home Alone 1 si 2, The Watch, Wedding crashers, Grown Ups, si una romaneasca mi-a placut in mod deosebit: Minte-ma frumos :)
  Si desigur toate comediile in care joaca Robert De Niro

 4. Diaconu Alexandru Cosmin

  Printre filmele mele preferate din genul comedie romantică se numără: 500 Days of Summer, Flipped, A Lot Like Love, Heartbreakers, Just Friends, The Ugly Truth, Letters to Juliet, The Proposal, What Happens in Vegas şi Easy A :)

 5. GEORGE33 Iulian

  The Bounty Hunter,The Proposal,Mamaia,What’s Your Number?,The Vow,The Ugly Truth si lista este lunga:D

 6. It Happened One Night din anul 1934 cu Clark Gable. Este un film superb care l-am vazut de mai multe ori si nu m-a plictisit niciodata

 7. Marinache Oana

  „Adevarul gol- golut”, „Crazy, stupid, love”, „No Strings Attached”

Comentariile sunt închise.