Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul The Internship

Printre toate aceste filme cu supereroi și printre blockbusterele de acțiune ale acestui început de vară, iată că-și face loc și o comedie – The Internship. Iar, împreună cu CinemaPro, vă oferim două invitații duble la acest film care se lansează vineri în cinematografe. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți este să participați la sondajul de mai jos.

The Internship este scris de Vince Vaughn și regizat de Shawn Levy, printre protagoniști avându-i pe Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne, Jessica Szohr, John Goodman și Dylan O’Brien.

Trailer The Internship

http://youtu.be/edA2X-YFal4

Despre ce este vorba în film:
Odata concediați, doi foști angajați în vânzări decid să intre într-un program de internship, într-o companie ce activează în domeniul internetului, în care majoritatea angajaților au pe jumătate vârsta lor.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 1-4 iulie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 28 iunie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat pentru a vota)

[poll id=”5″]

7 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul The Internship”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *