Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul The Lone Ranger

The Lone Ranger sau Legenda călăreţului singuratic se lansează săptămâna aceasta în cinematografele de la noi, iar împreună cu CinemaPRO vă oferim două invitații duble la acest film. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți este să participați la sondajul de mai jos.

Produs de Disney și realizat de aceeași echipă care ne-a dat seria Pirates of the Caribbean, The Lone Ranger îi are în distribuție pe Johnny Depp, Helena Bonham Carter, James Badge Dale, William Fichtner, Armie Hammer, Tom Wilkinson, Ruth Wilson, Barry Pepper, James Frain, în vreme ce regia îi aparține lui Gore Verbinski și scenariul a fost scris de Terry Rossio, Ted Elliott și Justin Haythe.

Trailer The Lone Ranger

Despre ce este vorba în film:
Povestea eroului nostru începe cu un grup de Jandarmi Texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiți, condusă de Butch Cavendish. Prinși în ambuscada de răufăcători, jandarmii sunt nimiciți și uciși, aparent în totalitate.

Un supraviețuitor este gaăsit, însă, de un amerindian, pe nume Tonto, care îl îngrijește până la întremare. Jandarmul, purtând o mască și călărind un armăsar pe nume Silver, face echipa cu Tonto pentru a-i aduce pe membrii bandei în fața justiției.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 8-11 iulie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 5 iulie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat pentru a vota)

[poll id=”6″]

12 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la filmul The Lone Ranger”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *