Concurs > Câștigă două invitații duble la Homefront: Oraşul fără legi

Vineri, 6 decembrie, se va lansa în România Homefront: Oraşul fără legi, un film scris de Sylvester Stallone și regizat de Gary Fleder, la care, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble.

Lansat pe 27 noiembrie în SUA, Homefront a câștigat până în prezent peste 10 milioane de dolari, bugetul estimat fiind de aproximativ 22 de milioane de dolari.

Din distribuție fac parte: Jason Statham, James Franco, Rachelle Lefevre, Winona Ryder, Kate Bosworth.

Trailer Homefront

Sinopsis Homefront
Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog şi, în acelaşi timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetiţa lui într-un orăşel aparent liniştit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanţi de droguri.

Când viaţa fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forţat să intre în acţiune şi să ia măsuri pentru a-l opri pe şeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule şi cu vicii periculoase.

Invitațiile sunt valabile în perioada 9-12 decembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 6 decembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu la postarea noastră de pe Facebook, în care să ne spui care este filmul favorit cu Jason Statham.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *