28 ianuarie 2014
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații duble la The Legend of Hercules


Unul dintre filmele care se vor lansa în această săptămână în cinematografele din România este The Legend of Hercules. Iar împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la acest film.

The Legend of Hercules este regizat de Renny Harlin, care are în portofoliu și Die Hard 2, și este scris de o echipă de scenariști formată din: Daniel Giat, Renny Harlin, Sean Hood, Giulio Steve.

Din distribuție fac parte: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam McIntyre.

Trailer The Legend of Hercules

Sinopsis The Legend of Hercules
Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate.
Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită.

Invitațiile sunt valabile în perioada 3-6 februarie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 31 ianuarie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu în care să ne spui pe care rețea de socializare preferi (sau ai prefera dacă am fi prezenți acolo) să ne urmărești.

În prezent, ne poți urmări pe Facebook, Twitter și GooglePlus.

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de