Concurs > Câștigă două invitații duble la Marussia

marussia

Marussia, filmul Evei Pervolovici, a avut premiera în cinematografe la finalul lunii trecute, pe 28 martie. Dacă nu ați reușit să-l vedeți încă, o mai puteți face și zilele acestea, filmul rulând la Cinema Elvira Popescu și Cinema Europa.

Iar împreună cu Fundația Culturală META vă invităm la un concurs la care puteți câștiga două invitații duble la vizionarea de sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 14:00, la Elvira Popescu.

Sinopsis

Lucia, o mamă rusoaică de 35 ani, şi Marussia, fetiţa ei de 6 ani, cutreieră pe străzile din Paris, cu valizele în mână. Caută în fiecare noapte un loc de dormit, în funcţie de întâlniri şi întâmplare. În ciuda incertitudinii şi a privirilor dezaprobatoare ale compatrioţilor lor, mama şi fiica trăiesc momente de tandreţe.
Sunt oare suficiente pentru a rezista?
O poveste urbană frumoasă, văzută prin ochii unui copil, care ştie să vadă şi să găsească minuni în banal, dar şi să privească realitatea în faţă.

Trailer Marussia

De scenariu s-au ocupat Eva Pervolovici și Monica Stan, în vreme ce din distribuție fac parte: Dinara Drukarova, Dounia Sichov, Marie-Isabelle Stheynman, Sharunas Bartas.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu la acest articol în care să ne spui titlul unui dintre scurtmetrajele realizate de Eva Pervolovici.

Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina noastră de Facebook, vineri seară, 10 aprilie.

7 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Marussia”

Comentariile sunt închise.