Concurs > Câștigă două invitații duble la The Mortal Instruments: City of Bones

O adolescentă obişnuită descoperă o lume misterioasă, dar şi destinul extraordinar care o aşteaptă, în The Mortal Instruments: City of Bones / Instrumente Mortale: Oraşul Oaselor, un film adus de MediaPro Distribution, începând cu 6 septembrie. Iar împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la acest film. Câștigătorii vor fi trași la sorți dintre participanții de la sondajul de mai jos.

The Mortal Instruments: City of Bones este regizat de Harald Zwart (The Pink Panther 2, The Karate Kid) și îi are în rolurile principale pe Lily Collins, Jamie Campbell Bower şi Jonathan Rhys Meyers.

Trailer The Mortal Instruments: City of Bones

Sinopsis The Mortal Instruments: City of Bones:

O adolescentă obişnuită din New York, Clary Fray (Lily Collins), descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre, clanul tinerilor războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni.

După dispariţia mamei sale, (Lena Headey), Clary se vede nevoită să se alăture unui grup de astfel de vânători, care îi arată o altă faţă a New Yorkului, numită Downworld, un oraş dominat de vârcolaci, demoni, vampiri şi alţi monştri.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 9-12 septembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 6 septembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=14]

4 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la The Mortal Instruments: City of Bones”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *