Concurs > Câștigă două invitații duble la Pacific Rim

Pacific Rim, probabil cel mai așteptat film al acestei veri (cel puțin, cel mai așteptat film de către mine sigur este), va avea premiera vineri, 12 iulie, iar împreună cu CinemaPRO oferim două invitații duble, pe care le puteți câștiga dacă participați la sondajul de mai jos.

Dar, ca de obicei, mai întâi, câteva informații despre film.
Regizat de către Guillermo del Toro, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Travis Beacham, Pacific Rim îi are în distribuție pe: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day, Ron Perlman, Max Martini, Robert Kazinsky, Clifton Collins, Jr., Burn Gorman, Larry Joe Campbell, Diego Klattenhoff, Brad William Henke.

Trailer Pacific Rim

Sinopsis Pacific Rim:

Cand armate de creaturi monstruoase, cunoscute sub numele de Kaiju, încep să iasă din mări şi oceane, începe un război care va lua milioane de vieţi şi va consuma resursele umanităţii. Pentru a lupta împotriva giganţilor Kaiju au fost create arme speciale: roboţi imenşi, numiţi Jaeger, care sunt controlaţi simultan de câte doi piloţi, ale căror minţi sunt unite printr-un pod neuronal. Chiar şi Jaegerii se dovedesc însă a fi aproape lipsiţi de apărare în faţa nemiloşilor Kaiju. Pe punctul de a fi invinse, forţele care apără rasa umană trebuie să apeleze la un fost pilot (Charlie Hunnam) şi la un începător (Rinko Kikuchi), care vor controla un Jaeger din trecut. Împreună, aceştia vor fi ultima speranţă a omenirii în faţa apocalipsei.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 15-18 iulie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 12 iulie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat pentru a vota)

[poll id=”7″]

8 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Pacific Rim”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *