Concurs > Câștigă două invitații duble la Pompeii

În weekend se va lansa filmul Pompeii, la care, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble.

Pompeii este cel mai recent film regizat de cunoscutul Paul W.S. Anderson, regizorul seriei Resident Evil. Scenariul este semnat de Janet Scott Batchler și Lee Batchler, iar din distribuție fac parte actorii Kit Harington, Emily Browning, Carrie-Anne Moss, Kiefer Sutherland, Jared Harris.

Trailer Pompeii:

Sinopsis:

În anul 79 i.H. Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă.

Pentru a intra în concurs, tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu în care să ne spui care este filmul tău preferat a cărui acțiune se petrece în antichitate.

Invitațiile sunt valabile în perioada 24-27 februarie, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 21 februarie, pe pagina noastră de Facebook.

27 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Pompeii”

Comentariile sunt închise.