Concurs > Câștigă două invitații duble la Red 2

Săptămâna aceasta se va lansa în cinematografele de la noi filmul Red 2, urmașul lui Red, apărut în 2010, iar pentru a putea câștiga cele două invitații scoase la concurs împreună cu CinemaPRO, nu trebuie decât să participați la sondajul de mai jos.

Mai întâi, câteva date despre film.

Red 2 vine cu un alt regizor, Robert Schwentke făcându-i loc lui Dean Parisot, cunoscut mai mult pentru seriale tv, însă echipa de scenariști a rămas aceeași: Warren Ellis, Cully Hamner, Erich Hoeber și Jon Hoeber.

Din distribuție fac parte: Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Anthony Hopkins, Catherine Zeta Jones, Mary Louise Parker.

Trailer Red 2

Sinopsis Red 2:

Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

Pentru Sarah aceasta este ocazia perfectă pentru a intra definitiv în gaşca foştilor agenţi CIA, în timp ce pentru Frank devine tot mai greu să-i rămână fidel, atunci când o fostă iubită (Catherine Zeta-Jones), asasin plătit de ruşi, îşi face apariţia şi îi face insistent avansuri.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 5 – 8 august, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 2 august, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=10]

7 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Red 2”

  1. Pentru a intra în concurs, trebuie să vă exprimați opțiunea nu printr-un comentariu, ci bifând, în formularul de mai sus, filmul favorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *