Concurs > Câștigă două invitații duble la Ride Along

Săptămâna aceasta se vor lansa în cinematografele din România șase filme, iar Ride Along este unul dintre ele.

Regizat de Tim Story și scris de Greg Coolidge, Jason Mantzoukas, Phil Hay și Matt Manfredi, Ride Along îi are în distribuție pe Ice Cube, Kevin Hart, John Leguizamo, Dragoş Bucur, Bruce McGill, Tika Sumpter, Bryan Callen și Laurence Fishburne.

Împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la Ride Along. Însă, mai multe detalii după trailer.

Trailer Ride Along

Sinopsis Ride Along
În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben (Hart) a tot încercat să-i dovedească lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul forţei de poliţie din Atlanta (APD), că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Când Ben e, în sfârşit, acceptat la academia de poliţie, consideră că şi-a câştigat deja respectul poliţistului şi că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela.

Convins că aşa o să vadă dacă Ben e în stare să aibă grijă de sora lui, James îl cheamă în patrulare într-o tură care ar trebui să bage în sperieţi orice începător. Dar, când noaptea ajung faţă-n faţă cu cei mai periculoşi criminali din oraş, James va descoperi că, atunci când ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneşte spre gura ta.

Invitațiile sunt valabile în perioada 27-30 ianuarie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 24 ianuarie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu în care să ne spui care dintre cele șase filme care vor avea premiera vineri (Ride Along; August: Osage County; Lone Survivor; I, Frankenstein; Camille Claudel, 1915; The Nut Job) va avea mai multe încasări în weekend.

33 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Ride Along”

Comentariile sunt închise.