Concurs > Câștigă două invitații duble la RoboCop

Realizat în 1987, precedentul film intitulat RoboCop, regizat de Paul Verhoeven, a primit două nominalizări la premiile Oscar. Acum, la distanță de 27 de ani, un nou RoboCop se pregătește să fie lansat în cinematografe. În România, acesta va avea premiera vineri, 7 februarie. Iar împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la RoboCop.

Regizat de José Padilha (cunoscut pentru Tropa de Elite, cu care a câștigat Ursul de Aur, în 2008, la Berlin) și scris de debutantul Joshua Zetumer, noul RoboCop îi are în rolurile principale pe Joel Kinnaman, Douglas Urbanski și Abbie Cornish.

Trailer RoboCop

Vezi cum poți câștiga și un tricou original RoboCop

Sinopsis RoboCop

Ne aflăm în anul 2029, iar conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot Globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă.

Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex.

El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.

Invitațiile sunt valabile în perioada 10-13 februarie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 7 februarie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu în care să ne spui care dintre filmele care vor avea premiera vineri (Her, RoboCop, Nymphomaniac: Volume II și Ultimul zburător) va avea cele mai mari încasări în weekend.

30 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la RoboCop”

 1. Nymphomaniac, volumul 2. Pentru că atât s-a făcut iureș în jurul lui, încât acum lumea va da buzna să-l vadă.
  Au ajutat și ăia cu cenzura mult la faza asta.

 2. revin.
  nu s-a specificat unde anume sa fie incasarile mai mari. la noi sau in alte tari.
  daca ar fi la noi, atunci cred ca nymfomaniac volumul 2.
  in alte tari robocop.
  desi, daca stau bine sa ma gandesc, robocop la noi se da la cinema 3d. unde biletul e dublu cat la cinema 2d. deci tot va avea incasari mai mari decat mymphomanic, chit ca va fi urmarit de mai putina lume…

Comentariile sunt închise.