Concurs > Câștigă două invitații duble la #Selfie

concurs-selfie

O nouă comedie se lansează săptămâna aceasta în cinematografele de la noi, iar, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la filmul #Selfie.

Regizat de Cristina Iacob, care se află la primul ei lungmetraj, #Selfie îi are în distribuție pe Flavia Hojda, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Levent Sali, Vlad Logigan, Alexandru Călin, Răzvan Vasilescu, Carmen Tănase, Răzvan Fodor, Alina Chivulescu, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, George Vintilă, Dan Chişu, Florin Călinescu, Nicoleta Luciu, Bogdan Coclet.

Scenariul a fost scris de Alexandru Molico, Maria Spirache, Geo Caraman și Cristina Iacob.

Trailer #Selfie

Sinopsis #Selfie
În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel!
Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturității, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecințe. Vor libertate, adrenalină și dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu în care să ne spui care este cea mai bună comedie românească pe care ai văzut-o.

Invitațiile sunt valabile în perioada 12-15 mai, la CinemaPRO, din București. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați duminică, 11 mai, pe pagina noastră de Facebook.

20 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la #Selfie”

  1. Cea mai buna comedie romaneasca pe care am vazut-o este”Alo,aterizeaza strabunica”

  2. Cea mai buna comedie romaeasca pe care am vazut-o este”Alo,aterizeaza strabunica”

Comentariile sunt închise.