Concurs > Câștigă două invitații duble la The Wolverine

Se pare că este o perioadă prielnică pentru filmele bazate pe benzi desenate. Până în acest moment, s-au lansat deja patru filme bazate pe benzi desenate și, până la finalul anului, vor mai avea premiera încă trei, inclusiv The Wolverine, pentru care scoatem la concurs, împreună cu CinemaPRO, două invitații duble.

The Wolverine va apărea în cinematografele de la noi vineri, 26 iulie, iar pentru a putea câștiga cele două invitații puse în joc, nu trebuie decât să participați la sondajul de mai jos.

James Mangold este regizorul filmului, tot el regizând și Girl, Interrupted sau 3:10 to Yuma. Scenariul a fost scris de Christopher McQuarrie, Mark Bomback și Scott Frank.

Din distribuție fac parte: Hugh Jackman, Kelly Hu, Ken Watanabe, Brian Tee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Naturi Naughton.

Sinopsis The Wolverine

Sinopsis The Wolverine:
Bazat pe celebra carte de benzi desenate, The Wolverine il prezinta pe Logan, eternul razboinic strain de lume, in Japonia. Acolo, otelul sabiilor de samurai se va ciocni de ghiarele de adamantium, in infruntarea dintre Logan si misteriosul personaj din trecutul sau, intr-o lupta epica ce il va schimba pentru totdeauna.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 29 iulie – 1 august, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 26 iulie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat pentru a vota)

[poll id=9]

8 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la The Wolverine”

    1. votarea se face în formularul de mai sus, prin bifarea unuia dintre cele 10 filme. Trebuie să fii logat(ă) pe site-ul nostru pentru a putea vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *