Concurs > Câștigă două invitații duble la This Is the End

Un nou film cu Seth Rogen se va lansa în această săptămână. This Is the End este o comedie, la care Rogen participă și în calitate de co-regizor, alături de Evan Goldberg, și acesta aflat tot la debutul său ca regizor. Împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la This Is the End. Nu trebuie decât să participați la sondajul de mai jos.

Evan Goldberg este cunoscut la Hollywood ca scenarist, având în CV filme precum Goon, The Watch, The Green Hornet, Pineapple Express și Superbad. Aici, scenariul l-a scris împreună cu Jason Stone și Seth Rogen. Iar din distribuție fac parte: Emma Watson, James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen.

Trailer This Is the End

Sinopsis This Is the End
În urma unei serii de evenimente neobişnuite şi de proporţii catastrofale, care devastează oraşul Los Angeles, un grup de şase prieteni sunt nevoiţi să se baricadeze într-o casă.

Afară, lumea se duce de râpă. Înăuntru, prietenia lor e pusă la grea încercare de stressul izolării şi împuţinarea proviziilor. În cele din urmă, ei vor fi nevoiţi să-şi părăsească adăpostul, înfruntându-şi soarta şi descoperind adevărata semnificaţie a prieteniei şi izbăvirii.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 12 – 15 august, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 9 august, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=11]

2 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la This Is the End”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *