Concurs > Câștigă două invitații duble la Thor: The Dark World

Săptămâna aceasta, la concursul organizat împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la filmul Thor: The Dark World, care va avea premiera în România vineri, 8 noiembrie.

Noul film din seria Thor, a celor de la Marvel, îl are ca regizor pe Alan Taylor, în vreme ce de scenariu s-au ocupat: Christopher Markus, Christopher Yost și Stephen McFeely.

Din distribuție fac parte: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Jaimie Alexander, Rene Russo şi Anthony Hopkins.

Pentru a intra în concurs, nu trebuie decât să participați la sondajul de mai jos și să votați eroul Marvel favorit.

Trailer Thor: The Dark World

Sinopsis Thor: The Dark World
Thor, Măreţul Răzbunător se luptă acum să salveze Pământul şi Cele Nouă Regate de un inamic fantomatic, hotărât să-şi subordoneze întreg universul. După evenimentele din Thor şi The Avengers, Zeul Thor luptă pentru a reinstaura ordinea în cosmos… însă o străveche rasă în frunte cu răzbunătorul Malekith se întoarce pentru a trimite Universul înapoi în întuneric.
Confruntat cu un duşman pe care nici măcar Odin şi Asgard-ul nu-l pot opri, Thor trebuie să se îmbarce într-una dintre cele mai periculoase şi mai personale aventuri de până acum, ce-l va readuce lână Jane Foster, dar care îl va forţa să sacrifice totul pentru a slava omenirea.

Iată și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 11-14 noiembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 8 noiembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=20]

Un comentariu la „Concurs > Câștigă două invitații duble la Thor: The Dark World”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *