4
16 septembrie 2013
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații duble la thrillerul Paranoia


Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford, Amber Heard joacă în filmul Paranoia (2013), care se lansează pe 20 septembrie în România, fiind adus de MediaPro Distribution.

Împreună cu CinemaPRO, te invităm la un concurs care are ca premii două invitații duble la filmul regizat de Robert Luketic. Căștigătorii vor fi aleși dintre participanții la sondajul de mai jos.

Trailer Paranoia

http://youtu.be/snFPe1bXXyk

Sinopsis Paranoia:

Un şef autoritar îl şantajează pe unul dintre angajaţii săi tineri, Adam, şi îl pune să spioneze o companie rivală. Astfel, Adam se trezeşte prins într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare a fi şi unde nu poţi avea încredere în nimeni. Tânărul descoperă cât de departe merg directorii de companie pentru a păstra secretele corporaţiei.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 23-26 septembrie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 20 septembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat(ă) pentru a vota)

[poll id=16]

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de