Concurs > Câștigă două invitații duble la White House Down

După ce prin primăvară s-a lansat Olympus Has Fallen, iată că săptămâna aceasta își face apariția în cinematografe White House Down, un nou film care are în prim-plan ocuparea Casei Albe americane, iar împreună cu CinemaPRO oferim două invitații duble la acest film, pe care le puteți câștiga dacă participați la sondajul de mai jos.

Regizat de Roland Emmerich, cel care a mai făcut și filme precum Independence Day sau Godzilla, White House Down îi are în distribuție pe Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Rachelle Lefevre, James Woods, Joey King.

Scenariul a fost scris de James Vanderbilt, autor și al scenariului filmului Zodiacul din 2007, dar și al viitorului RoboCop, ce va apărea anul viitor.

Trailer White House Down

Sinopsis White House Down:

Polițistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipa ce raspundea de protecția președintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx).

Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Alba. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Alba este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinți.

Acum, când Guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de teroriști e pe cale să expire, numai Cale își mai poate salva fiica, președintele și țara.

Iar acum vine și sondajul. Nu înainte de a vă spune că invitațiile sunt valabile în perioada 22-25 iulie, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunțați vineri, 19 iulie, pe pagina noastră de Facebook.

Sondaj (trebuie să fii autentificat pentru a vota)

[poll id=8]

8 comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la White House Down”

      1. scrie mai sus. trebuie să ai cont și să fii atutentificat(ă) pe site pentru a putea vota. se poate vota o singură dată de pe același IP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *