22 aprilie 2013
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Câștigă două invitații la Iron Man 3


Vineri va avea premiera filmul Iron Man 3, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Iar săptămâna aceasta, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații duble la Iron Man 3.

Pentru a intra în concurs, trebuie să lăsați un comentariu mai jos, în care să ne spuneți la care dintre premierele săptămânii trecute ați fost și cum vi s-a părut.

Vineri s-au lansat cinci filme noi în cinematografele din România: The Hunt 90%, care a avut și o proiecție în avanpremieră în cadrul Festivalului Internațional de Film București; Dead Man Down 54%, un film de acțiune regizat de Niels Arden Oplev, cel care a realizat originalul suedez The Girl with a Dragon Tatoo; The Call 50%, cu Halle Berry în rolul principal și regizat de Brad Anderson, cel care a făcut și The Machinist; cea de-a 5-a parte a francizei Scary Movie 5 3%; și, în fine, un film românesc, cu Stela Popescu în rolul principal – Mamaia N/A.

Invitațiile sunt valabile în perioada 29 aprilie-2 mai, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 26 aprilie, pe pagina noastră de Facebook.
Mai multe detalii despre Iron Man 3, după ce urmăriți trailer-ul.

Trailer Iron Man 3

Regia noului Iron Man este semnată de Shane Black, tot el scriind și scenariul, împreună cu Drew Pearce. Din distribuție nu lipsesc Robert Downey Jr.,Gwyneth Paltrow sau Don Cheadle.

Iar despre ce va fi vorba în această a treia parte a francizei, ne spune Kevin Feige, producător de film și President of Production al Studiourilor Marvel: ”În Iron Man 3, realizatorii au decis să se întoarcă la originea personajului și să exploreze capacitatea omului Tony Stark de a rămâne un eoru, în condițiile în care nu mai are acces la averea sa imensă și la jucăriile sale foarte scumpe. Au vrut să afle în ce măsură Omul poate redeveni din nou Supereroul.

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de