Concurs > Câștigă două invitații la Side Effects

Steven Soderbergh spune că va renunța să mai regizeze filme pentru cinema. Așa că Side Effects, filmul adus în România de MediaPro Distribution la finalul săptămânii, ar fi ultimul care ar avea amprenta sa.

Blog de Cinema și CinemaPRO îți oferă șansa de a vedea ultimul capitol din cariera celebrului regizor american, care a scris istorie în cinematografia mondială. Iar pentru asta punem la bătaie două invitații la Side Effects.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi la întrebarea: Care este filmul tău preferat din filmografia lui Steven Soderbergh?

Așteptăm răspunsurile voastre până joi inclusiv, 21.02.2013, iar câștigătorii vor fi anunțați vineri dimineață pe pagina noastră de Facebook, în urma tragerii la sorți.

Trailerul filmului Side Effects:

Despre Side Effects:

Scris de Scott Z. Burns (Ultimatumul lui Bourne, The Informant!, Contagion) și regizat de Steven Soderbergh, filmul se concentrează în jurul lui Emily (Rooney Mara) şi a lui Martin (Channing Tatum), care formează un cuplu ce duce o viaţă luxoasă şi lipsită de griji până când el este arestat pentru fraudă şi condamnat la 4 ani de închisoare.
După ispăşirea pedepsei, Martin este întâmpinat de o soţie total schimbată, aflată la limita depresiei şi cu tendinţe de sinucidere. Astfel, Emily ajunge la psihiatru (Jude Law), fiindu-i recomandat un tratament aflat în fază experimentală, cu efecte secundare care o fac să acționeze bizar.

28 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații la Side Effects”

  1. Diaconu Alexandru Cosmin

    Greu de ales, întrucât Soderbergh are o filmografie cât se poate de bogată şi diversă, dar preferatul meu, din filmele pe care le-am vizionat, rămâne Erin Brockovich pentru atenţia la detalii a lui Soderbergh, prestaţia Juliei Roberts şi subiectul care, deşi aparent simplist şi uşor previzibil, reuşeşte să-ţi capteze atenţia până la final.

Comentariile sunt închise.