Concurs > Câștigă filmul Project Almanac pe DVD

project-almanac-concurs

Odeon Film a lansat recent filmul Project Almanac pe Blu-Ray și DVD. Iar cu această ocazie vă invităm la concurs. Premiul este, bineînțeles, un DVD cu filmul Project Almanac.

Regizat de Dean Israelite, aflat la debutul său în lungmetraj, și scris de Jason Pagan împreună cu Andrew Deutschman – ambii ocupându-se și de Paranormal Activity: The Ghost Dimension, care se află în post-producție, Project Almanac îi are în rolurile principale pe Amy Landecker, Sofia Black-D’Elia, Jonny Weston și Virginia Gardner.

Sinopsis Project Almanac

Când un licean strălucit (Jonny Weston – Seria Divergent: Insurgent) și prietenii săi descoperă planurile pentru construcția unei mașini a timpului, posibilitățile par nelimitate. Ei rescriu istoria pentru a câștiga la loterie, a trece cu brio examenele și pentru a petrece ca și cum nu ar exista ziua de mâine. Dar, schimbând trecutul, ei pun în pericol viitorul lumii. Pot oare să facă ceva înainte de a fi prea tarziu?

Trailer Project Almanac

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu în care să ne spui un film nelansat în cinematografele din România pe care ai vrea să-l găsești pe DVD.

Persoana câștigătoare va fi anunțată luni dimineață, 17 august, pe pagina noastră de Facebook.

Etichete:

6 comentarii la „Concurs > Câștigă filmul Project Almanac pe DVD”

  1. Steve Jobs.Intru in esenta acestui film,nu conteaza cat stau,uit sa mai ies,ma prinde mult atmosfera creata,care ma imbogateste accesibil si inepuizabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *