Concurs > Câștigă filmul Wild pe DVD și cartea cu același nume

Săptămâna trecută, Odeon Film, unic distribuitor de filme pe suport DVD/Blu ray al studiourilor 20th Century Fox, Paramount Pictures, MGM și DreamWorks Animation în România, a lansat filmul Wild, regizat de Jean-Marc Vallée, care s-a mai ocupat și de Dallas Buyers Club.

Cu această ocazie, Odeon Film oferă ca premiu un DVD cu filmul Wild, iar editura Spandugino, cartea Wild (scrisă de Cheryl Strayed), după care a fost ecranizat filmul.

Atât DVD-ul, cât și cartea pot fi găsite în librariile Humanitas.

Wild a fost nominalizat la două Oscaruri: pentru cea mai bună actriță în rol principal: Reese Witherspoon, și pentru cea mai bună actriță în rol secundar: Laura Dern. De asemenea, Reese Witherspoon a fost nominalizată și la Globurile de Aur, dar și la BAFTA.

La Hollywood Film Awards, Jean-Marc Vallée a câștigat premiul Best Breakthrough Director.

Sinopsis Wild

Dupa ani de comportament nesabuit si bantuita de amintirea mamei sale, Cheryl ia o decizie pripita de a porni intr-o calatorie primejdioasa de-a lungul traseului Pacific Crest. Fara experienta, ea isi propune sa parcurga mai mult de o mie de mile pe cont propriu, in ceea ce devine o calatorie remarcabila de auto-descoperire si eliberare, care o intareste pe Cheryl si, in cele din urma, o vindeca.

Pentru a intra în concurs, lasă-ne un comentariu în care să ne spui care a fost ultimul film văzut pe DVD.

Persoana câștigătoare va fi desemnată vineri seară, 3 iunie, prin tragere la sorți, și va fi anunțată pe pagina noastră de Facebook.

Trailer Wild

21 de comentarii la „Concurs > Câștigă filmul Wild pe DVD și cartea cu același nume”

Comentariile sunt închise.