Concurs > Câștigă o invitație dublă la concertul Thirty Seconds to Mars

invitatii-Thirty-Seconds-to-Mars-Bucharest

UPDATE
Câștigătoarea invitației este Roxana Alexandru.


Sâmbătă, 5 iulie, va concerta la București trupa americană Thirty Seconds to Mars, ocazie cu care va sosi în România câștigătorul de anul acesta al Oscarului pentru cel mai bun actor în rol secundar – Jared Leto.

Ei bine, avem de oferit o invitație dublă – acces Golden – la concertul din 5 iulie. Pentru a intra în concurs, abonează-te la newsletter-ul nostru (dacă n-ai făcut-o deja) și lasă-ne, mai jos, un comentariu cu piesa ta favorită a trupei Thirty Seconds to Mars. Persoana câștigătoare va fi anunțată pe 31 mai și va fi aleasă prin tragere la sorți.Trailer Artifact

Despre Thirty Seconds to Mars

Thirty Seconds to Mars a scos patru albume până în prezent, primul, eponim, a apărut în 2002, urmat fiind de A Beautiful Lie, în 2005, This Is War – 2009 și, anul trecut, a apărut Love, Lust, Faith and Dreams.

De asemenea, la finalul lui 2013, a avut loc premiera în SUA și documentarul Artifact, regizat de Jared Leto, care prezintă starea actuală a pieței de muzică, în general, și conflictul pe care trupa l-a avut cu compania Virgin/EMI, înainte de lansarea albumului This is War.

Concertul din România face parte dintr-un turneu care va debuta pe 18 iunie, în Italia, și se va încheia pe 23 noiembrie, în Africa de Sud.

Biletele la concertul de la București pot fi achiziționate de pe Eventim.ro.

49 de comentarii la „Concurs > Câștigă o invitație dublă la concertul Thirty Seconds to Mars”

Comentariile sunt închise.