13
26 martie 2013
 
 

Concurs > Câștigă un abonament la Cinepolitica


Festivaluri precum Cinepolitica oferă publicului ocazia de a vedea, de multe ori, filme pe care nu le va mai întâlni în cinema prea curând (dacă se vor lansa vreodată în România).

Aflat la cea de-a doua ediție, Festivalul Internaţional de Film Cinepolitica se va desfășura săptămâna viitoare, între 2 și 7 aprilie, la Cinema Studio și Elvira Popescu.

Festivalul se va deschide cu co-producția italiano-franceză Bella addormentata / Frumoasa adormită, în regia lui Marco Bellocchio, în vreme ce în închidere va fi proiectat cel mai recent film regizat de Robert Redford, The Company You Keep / Spune-mi cu cine te însotești.

Pe lângă competiția oficială, din care fac parte opt filme, Cinepolitica a mai pregătit alte patru secțiuni speciale: Drumul libertății, Papalitatea azi, Propagandă și Manipulare și, cea de-a patra, Insuportabila memorie.

Împreună cu organizatorii festivalului, vă oferim un abonament care permite accesul la toate proiecțiile Cinepolitica.

Spune-ne care este ultimul film documentar pe care l-ai văzut și ce te-a făcut să te uiți la el iar vineri, 29 martie, poți fi câștigătorul/câștigătoarea acestui abonament la Cinepolitica.

Articol scris de