Concurs > Câștigă un DVD cu Mission: Impossible – Rogue Nation

concurs-mission-impossible-dvd

Miercuri, 2 decembrie, Odeon Film a lansat în România filmul Mission: Impossible – Rogue Nation și în format Blu-Ray și DVD.

Scris și regizat de Christopher McQuarrie, noul film din seria Mission: Imposible a obținut un cinemaMetru de 88%, ceea ce-l face o recomandare destul de bună pentru vizionat acasă. În plus, acesta se află în momentul de față pe locul al zecelea în topul încasărilor din România în 2015, cu 3.593.913 lei, fiind vizionat de 179.522 de spectatori.

Trailer Mission: Impossible – Rogue Nation

Concurs Mission: Impossible – Rogue Nation

Cu ocazia lansării filmului Mission: Impossible – Rogue Nation pe DVD, împreună cu Odeon Film, vă oferim un DVD prin tragere la sorți. Persoana câștigătoare va fi anunțată duminică seară, 6 decembrie, pe pagina noastră de Facebook.

Pentru a intra în concurs tot ce trebuie să faceți este să dați Like paginii noastre de Facebook.

Sinopsis Mission: Impossible – Rogue Nation

Odata cu dezmembrarea unitatii de elita din care face parte si ramas fara sprijin oficial, agentul Ethan Hunt (Tom Cruise) si echipa sa (Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames) se confrunta acum cu o retea de agenti extrem de bine pregatiti numita Sindicatul. Acesti agenti sunt decisi sa creeze o noua ordine mondiala printr-o serie de atacuri teroriste, care devin din ce in ce mai agresive. Pentru a opri aceasta amenintare globala, Ethan trebuie sa isi uneasca fortele cu un agent misterios (Rebecca Ferguson), a carui loialitate sta sub semnul intrebarii, pentru a face fata celei mai imposibile misiuni de pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *