Concurs > Câștigă un tricou RoboCop

Ne aflăm în anul 2029, iar conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot Globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă.

Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex.

El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.

Așa arată sinopsisul noului film RoboCop, care se va lansa vineri, 7 februarie.

Trailer RoboCop

robocop-TshirtScris de Joshua Zetumer (care se află la primul său scenariu al unui lungmetraj) și regizat de José Padilha (cunoscut pentru Tropa de Elite, cu care a câștigat Ursul de Aur, în 2008, la Berlin), noul RoboCop îi are în rolurile principale pe Joel Kinnaman, Douglas Urbanski și Abbie Cornish.

Împreună cu WeBuzz, vă oferim un tricou original RoboCop. Nu trebuie decât să lăsați un comentariu în care să ne spuneți care este robotul vostru din filme preferat.

Extragerea câștigătorului va fi făcută duminică, 9 februarie, iar numele lui va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook.

Reveniți și mâine, 4 februarie, când vom publica un nou concurs, unde vom oferi și două invitații duble la acest film.

43 de comentarii la „Concurs > Câștigă un tricou RoboCop”

  1. Roboții umanizați, care au sentimente, în ciuda mecanismelor care le asigură viața. Și în societate există roboți umanizați…

  2. Pingback: Câștigă un tricou cu RoboCop

Comentariile sunt închise.