Concurs > Câștigă un voucher pentru acces la Seenow în valoare de 20 Euro

Începând din luna februarie, Seenow oferă abonaților săi serviciul Disney Movies on Demand, prin care, în prezent, pot fi urmărite filme marca Disney, precum Wall-E, Finding Nemo, Cars, Monsters, Inc. sau TinkerBell.

Cu această ocazie, vă oferim, împreună cu Seenow, un voucher în valoare de 20 Euro. Mai multe detalii despre cum poți intra în posesia lui găsești mai jos.

Colecția de filme Disney este disponibilă în cadrul abonamentului Avantaj, care mai conține pachete speciale, precum Filme Hollywood, Filme românești, Documentare, Bollywood, Lifestyle, precum și AXN Now și Cartoon Network. Prețul lunar al acestui abonament este de 2 euro.

Seenow este un serviciu de live TV și Video on Demand, care poate fi accesat de pe: PC; telefoanele și tabletele dotate cu sistem de operare IOS, Android sau Windows 8; Smart TV Samsung și LG precum și Smart TV Box Evolio.

Pentru a intra în concurs, lasă un comentariu în care să ne răspunzi la următoarea întrebare:
Atunci când nu mergi la cinema, de pe ce dispozitiv obișnuiești să te uiți cel mai des la filme: TV, laptop, PC, tabletă sau telefon?

Câștigătorul voucherului pentru acces la Seenow în valoare de 20 Euro va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook, marți, 11 martie.

Etichete:

39 de comentarii la „Concurs > Câștigă un voucher pentru acces la Seenow în valoare de 20 Euro”

Comentariile sunt închise.