Concurs > Cel mai tare film cu extratereștri

Bănuiesc că știți că în weekend-ul acesta se lansează mult-așteptatul film al lui Jon Favreau, Cowboys & Aliens. N-a trecut mult timp nici de la lansarea lui Super 8. Și parcă au mai fost câteva filme cu extratereștri anul ăsta…

Însă, noi te întrebăm care a fost cel mai tare film cu extratereștri pe care l-ai văzut vreodată. Poate E.T., poate Men In Black sau poate chiar seria Alien. Lasă un comentariu în care să ne spui care este filmul tău cu extratereștri preferat (eventual spune și de ce) și poți câștiga o invitație pentru două persoane la Hollywood Multiplex din București.

Așteptăm răspunsurile voastre până vineri, 26 august 2011, iar persoana câștigătoare va fi anunțată pe email, cel târziu duminică, 28 august.

10 comentarii la „Concurs > Cel mai tare film cu extratereștri”

 1. Pentru perioada în care l-am văzut, pentru poveste și pentru întreaga furtună pe care a stârnit-o imaginației unui biet copil declar Întâlnire de gradul III, preferatul meu la mare luptă, recunosc, cu ET :)

 2. Filmul meu preferat cu extraterestrii este Battle: Los Angeles. Mi-au placut efectele speciale foarte bine realizate, iar scenariul este unul impresionant !

 3. Doina Ana Butman

  Spus, in mod prozaic,”filmele cu extraterestri”, povestile SF si personajele lor extrem de savuroase si de bine definite au avut un succes atat de mare la public, incat au creat adevarate stereotipuri, devenind parte integranta a felului, in care etichetam si analizam lumea, fiind absorbite si reinvestite de cultura pop(ulara) a vremurilor noastre. In general, nu se prea gaseste un criteriu „serios” si obiectiv, in functie de care, sa se clasifice aceste povesti filmate intr-un top.

  E.T. The Extra-Terrestrial (1982), regizat de Steven Spielberg, a fost votat cel mai bun film cu extratereştri din toate timpurile, conform Telegraph.co.uk. Lungmetrajul clasic spune povestea unui extraterestru care rămâne izolat pe planeta noastră. Este descoperit de un băieţel de zece ani, iar între cei doi se naşte o relaţie de prietenie specială.
  E.T. a fost distins cu patru pemii Oscar.

  Pe locul al doilea al clasamantului se află Men in Black, iar pe locul al treilea Independence Day (ambele cu Will Smith în distribuţie).

 4. District 9 este un SF original care a aparut intr-o perioada in care nu prea mai vezi ceva original. Mie imi place foarte mult!

 5. Filmul cu extraterestri care imi amintesc sa-mi fi facut o placere deosevita este Paul, probabil si pentru ca este cel mai recent. Nu este o capodopera ca ET dar este amuzant si mult mai realist, in sensul in care vedem un extraterestru cu personalitate si comportament incredibil de uman, poate prea uman. Paul mi-a ajuns la inima si nu-l voi uita prea curand, oricat de banal si prost realizat il considera multi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *