Concurs de critică de film „Viorica Bucur”

Asociația Make a Point a anunțat săptămâna aceasta organizarea unui concurs de critică de film, dedicat, în exclusivitate, studenților.

Tema primei ediții a concursului de critică de film „Viorica Bucur” presupune analizarea unui film (la alegere) semnat de François Truffaut. Textul nu trebuie să aibă mai mult de 5.000 de caractere.

Pentru a participa la concurs, este necesar să completați formularul de înscriere disponibil pe site-ul organizației Make a Point și să trimiteți textele la point at makeapoint.ro până la data de 4 decembrie 2011.

Câștigătorul va fi anunțat și premiat în cadrul Festivalului de Film Studențesc “CineMAiubit”, iar textul său va fi publicat în revista Dilema Veche.

Aflat la cea de-a 15 ediție, festivalul CineMAiubit se va desfășura anul acesta în perioada 5-8 decembrie 2011 și cuprinde patru secțiuni competitive: FICȚIUNE (FILM) – scurtmetraje de ficțiune filmate în negative pe 35mm, 16mm sau Super16, FICȚIUNE (DIGITAL) – scurtmetraje de ficțiune filmate în format digital, DOCUMENTAR și ANIMAȚIE / EXPERIMENT.

2 comentarii la „Concurs de critică de film „Viorica Bucur””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *