Concurs > Câștigă două invitații duble la The Great Gatsby

În acest weekend se va lansa The Great Gatsby, un nou film cu Leonardo DiCaprio în rolul principal și regizat de Baz Luhrmann (Moulin Rouge!), iar, împreună cu CinemaPRO, vă oferim două invitații pentru două persoane la acest film.

Adaptat după un roman scris de F. Scott Fitzgerald, filmul lui Baz Luhrmann îi are în distribuție pe Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher și Elizabeth Debicki, iar în SUA tocmai ce s-a lansat în weekendul trecut și a avut încasări de 51.1 milioane de dolari.

Trailer The Great Gatsby / Marele Gatsby

Sinopsis The Great Gatsby / Marele Gatsby:
Nick Carraway (Toby Maguire) este atras de lumea misterioasă şi plină de bogăţii a vecinului său, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), pe care o consideră fascinantă şi extravangantă. Curând însă, Nick se trezeşte prins în universul lui Gatsby, unde nebunia, obsesia şi tragedia pândesc la tot pasul.

Întrebare

Care este filmul tău favorit cu Leonardo DiCaprio?

Invitațiile sunt valabile în perioada 20-23 mai, la CinemaPRO, din București. Iar câștigătorii vor fi anunțați vineri, 17 mai, pe pagina noastră de Facebook.

73 de comentarii la „Concurs > Câștigă două invitații duble la The Great Gatsby”

  1. când mă gândesc la Gangs of New York, în niciun caz nu mă gândesc la DiCaprio, da se pare că chiar joacă-n film :))

 1. In Django Unchained a avut o interpretare foarte convingatoare, sarmanta si carismatica. Insa cand zici Leo DiCaprio, zici TITANIC, clar!

 2. In Django Unchained a avut o interpretare congingatoare, sarmanta si foarte carismatica. Insa cand spui Leo DiCaprio, spui TITANIC, clar!

 3. Avand in vedere ca Leonardo DiCaprio este unul dintre actorii mei preferati si nu m-a dezamagit niciodata in nici un film, o sa-mi fie tare greu sa zic un film favorit in care a jucat el,darrrr in Inception l-am adorat,venerat,etc.

  Cum as putea sa incep atunci cand vreau sa va vorbesc despre unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile? Pot sa va spun totusi mai inainte de toate, ca Inception a obtinut mai multe recenzii pozitive din partea criticilor decat oricare alt film. Leonardo DiCaprio atinge apogeul carierei sale in rolul de hot imaginar din acest film, un film psihologic ce propune o fascinanta calatorie mintala. Inceputul are o tema destul de complexa si de originala care pleaca de la ideea ca exista persoane care au abilitatea de a patrunde in visul unei alte persoane si de a accesa cele mai importante secrete. Mi s-a parut genial filmul,l-am vazut de 3 ori:))

  *Dar cred ca cel mai tare film ever cu Leo o sa fie The Great Gatsby. O doamne si deabea astept sa-l vad,mai ales ca din trailer am vazut ca are o scenografie super geniala si eu cum sunt fascinata de sceno,cred ca o sa stau cu ochii atintiti si nu o sa fac altceva decat sa savurez filmul asta.

 4. Elena stanescu

  The aviator- e filmul in care a avut unul din rolurile in care mi a placut.

 5. Diaconu Alexandru Cosmin

  Greu de ales un singur film. Totusi, in Catch me if you can mi-a placut cel mai mult rolul interpretat de Leonardo DiCaprio.

 6. unei „cinefiloromantica” nu poate sa-i placa decat TITANIC.
  Nu stiu daca s-a spus mai spus, ca nu m-am uitat la comentarii.
  L-am vazut de vrei 3 ori si am plans dublu:d.

Comentariile sunt închise.