25 februarie 2013
 
 
logo_CinemaPRO

Concurs > Două invitații la Parker te așteaptă


E începutul unei noi săptămâni, așa că Blog de Cinema și CinemaPRO te invită la un nou concurs.

De data aceasta premiile constau în două invitații la filmul Parker, care îi aduce împreună pe Jason Statham și Jennifer Lopez. Distribuit de MediaPro, filmul va intra în cinematografele din România începând de vineri, 1 martie.

Și pentru că tot încercăm să ne revenim după o noapte mai mult sau mai puțin surprinzătoare în privința alegerilor făcute de membrii Academiei Americane, întrebarea noastră este:

Ce film ai fi preferat să câștige premiul Oscar?

Ne puteți trimite răspunsurile voastre până vineri, 1 martie. Câștigătorii îi vom anunța pe pagina noastră de Facebook, vineri dimineață. Mult succes!

Trailerul filmului Parker:

Despre Parker:

Parker (Jason Statham) este hoţ experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit luxul şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează, furându-i toate lucrurile de valoare şi lăsându-l aproape mort în pustietate.
Hotărât să se răzbune, Parker îi urmăreşte până în Palm Beach, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodată. Sub identitatea unui texan bogat, bărbatul se asociază cu
frumoasa şi ambiţioasa Leslie (Jennifer Lopez), care este mai mult decât dispusă în a-l ajuta să dejoace planurile foştilor coechipieri.

Situat la numai doi pasi de Piata Universitatii, CinemaPRO este cea mai noua atractie din zona pietonala a centrului vechi al Bucurestiului, fiind liderul pietei de single-screen din Bucuresti. Pentru iubitorii de film, CinemaPRO este cel care a transformat simpla vizionare a unui film la cinema intr-un adevarat spectacol de divertisment, cel care a depasit tiparele clasice si cel care a inaugurat in Romania premierele de gala si covorul rosu, pe care au pasit de-a lungul timpului vedete autohtone si staruri hollywoodiene. Designul rafinat, cele 540 de fotolii confortabile, foaierul spatios si masutele elegante, tehnologiile de proiectie si sonorizare de ultima generatie garanteaza o vizionare la cele mai inalte standarde.
Vezi programul CinemaPRO.


Articol scris de