Concurs > Două invitații la Parker te așteaptă

E începutul unei noi săptămâni, așa că Blog de Cinema și CinemaPRO te invită la un nou concurs.

De data aceasta premiile constau în două invitații la filmul Parker, care îi aduce împreună pe Jason Statham și Jennifer Lopez. Distribuit de MediaPro, filmul va intra în cinematografele din România începând de vineri, 1 martie.

Și pentru că tot încercăm să ne revenim după o noapte mai mult sau mai puțin surprinzătoare în privința alegerilor făcute de membrii Academiei Americane, întrebarea noastră este:

Ce film ai fi preferat să câștige premiul Oscar?

Ne puteți trimite răspunsurile voastre până vineri, 1 martie. Câștigătorii îi vom anunța pe pagina noastră de Facebook, vineri dimineață. Mult succes!

Trailerul filmului Parker:

Despre Parker:

Parker (Jason Statham) este hoţ experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit luxul şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează, furându-i toate lucrurile de valoare şi lăsându-l aproape mort în pustietate.
Hotărât să se răzbune, Parker îi urmăreşte până în Palm Beach, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodată. Sub identitatea unui texan bogat, bărbatul se asociază cu
frumoasa şi ambiţioasa Leslie (Jennifer Lopez), care este mai mult decât dispusă în a-l ajuta să dejoace planurile foştilor coechipieri.

Etichete:

30 de comentarii la „Concurs > Două invitații la Parker te așteaptă”

  1. Gangster Squad dupa parerea mea a fost un film superb si mi-a placut foarte mult si daca nu era sa fie Argo atat de bun incat sa castige si chiar sa merite Oscarul,Gangster Squad ar fi meritat sa castige cu siguranta!

  2. Chiar imi doream sa castige Argo!
    A fost un film foarte bun si a meritat sa castige!
    Felicitari lui Ben Affleck!

  3. Cloud Atlas care desi nu a fost pe lista nominalizarilor a fost cel mai bun SF din ultimii 2-3 ani. Iar daca ar fi sa aleg intre nominalizarile „Amour”, „Django Unchained”, „Zero Dark Thirty”, „Lincoln”, „Les Miserables”, „Life of Pi”, „Silver Linings Playbook”, „Beasts of the Southern Wild” şi „Argo” totusi Argo e cel mai interesant.

  4. Poate ar fi fost o mega supriza daca filmul lui Quentin Tarantino ar fi castigat la categoria cel mai bun film al anului, si asta mi-as fi dorit si eu. Poate anul urmator propaganda americana in ceea ce priveste razboiul va fi lasat la o parte si va castiga un film care intradevar merita.

Comentariile sunt închise.